Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Anne Margrethe Sæterhaug

bilde

Anne Ma og Terna

Anne Ma har vært rundt hester siden fødselen av. Hennes mor og far kjøpte den første hesten til familien året før hun ble født, og etter dette ballet det på seg og det ble etter hvert mange hester.
Anne Ma's far hadde på det meste 60 hester, da han drev rideferie fra Hjerkinn Fjellstue i tilsammen 10 år på 1980- og tidlig 1990-tallet. Deretter var det 5 år med drift fra Furuhaugli Turisthytter, der Anne Ma hadde hovedansvaret de to siste driftsåra. Siden har det blitt mange timer med hest: Nesten et år med praksis på Island, agronomutdannelse, utallige ridekurskurs Feif-Level 2/ A -instruktørkurs på Islandshest.

Morten Sæterhaug

bilde

Morten og kløvhestene

Morten har holdt på med islandshester siden ungdomstida. Da han ble kjæreste med Anne Ma som 15-åring måtte han bytte ut mopeden med hest. På kort tid har han tilegnet seg mye kunnskap og fått stor erfaring i faget. Morten har i de siste åra deltatt på mange kurs, og han har tatt utdannelse som B-instruktør på islandshest på Starum, i tillegg til at han arbeider som sensor i hestefaget. Nå har han i tillegg påbegynt utdanning innen hovslageryrket. Morten er også en fjellets mann, og liker særlig å dra på overnattingsturer i fjellet. Han elsker jakt, fiske og uteliv både sommer og vinter - han har til og med lært seg å skyte pil og bue fra hesten!

Linn Havnø Hagalid

bilde

Linn og Sota

Linn er en rødhåret nordlending, sier ikke mer...... Hun er fantastisk blid og trivelig, med mye fart og krutt. Hun har vært her i mange år nå og begynner å kjenne til de fleste kriker og kroker i fjellet, men vet fortsatt ikke forskjellen på høyre og venstre... Ikke så farlig når man vet hvor man er! Linn eier en araberhoppe som hun har hatt siden den var føll. Hest, idrett og hund er livet for denne jenta, som sjelden sitter stille.

Oda Tryterud

bilde

Oda og Timbur

Oda kom hit først i to år som gjest, men begynte å jobbe her i 2011 og har etter det blitt et tilskudd til "familien". Hun er ei blid og trivelig jente, med et godt lag med både folk og hester. Oda har selv vokst opp i en familie med mange islandshester, og er godt vant med dyr. Hun er fra skogene i Sokna, men liker fjellet veldig godt - det virker som om hun har en liten «skap-fjellbonde» i seg. Hun har studert friluftsliv, og liker teltlivet og alt det det innebærer. Oda tar alle utfordringer på strak arm og er ei tøff jente, med et smil på lur i de fleste anledninger. Hun er for tiden politistudent på tredjeåret i Oslo.

Lotte Ludvigsen

Bilde av lotte

(Tekst kommer her)

Hanne Bjørkøy

bilde

Hanne og Audun

Ordene «islandshest» og «Hanne» går ofte igjen i samme setning. Hanne er lidenskapelig opptatt av islandshest, og det vi kan kalle en ekte hestenerd. Hun er utdannet nasjonaldommer innenfor islandshest, er å finne på de fleste stevner, og er godt oppdatert om hva som skjer i islandshestmiljøet. Hanne kom hit for å jobbe sommeren 2014, og vi er glade for at hun hver sommer vil være her lenger og lenger. Hanne er lett å bli kjent med, og hun er ei reflektert og fornuftig jente med begge beina godt plantet på jorda. Hun er positiv og snill, og ser humoren i det meste.

Kristin Tronstad Lønn

bilde

Kristin og Nykur

Kristin er fra Bærum, og er ei omgjengelig og trivelig jente som koser seg når hun kan være rundt hester og ha litt skitt på hendene...kanskje ikke en typisk Bærumsjente? Hun er glad og trivelig, med en lun og fin humor. Hun er også en super guide. Hun var på Island og jobbet med turistridning en liten stund for noen år siden, og kom til Kvistli for første gang for å få litt erfaring innen temming av hest. Dette var vinterstid, men til slutt fikk vi overtalt henne til å komme på sommeren også. Kristin hadde sin første sommer her hos oss i 2015, og vi ønsker henne velkommen til «Kvistli-familien». Kristin studerer for tiden i Århus, Danmark.

Erlend Isachsen

bilde

Erlend

Erlend er født og oppvokst i Asker, og har siden han var liten ferier i Einunndalen på setra som familien har der. Han kjenner fjellene rundt Einunndalen godt, og begynner å utvide sin kjennskap til fjellene rundt Kvistli. Han har gått på rideskole siden han var liten og er en dyktig rytter. Erlend er en hyggelig og omgjengelig gutt med en herlig latter og alltid et smil på lur. Han jobbet her første sommeren i 2014,og det er flott at vi får noen mannlige tilskudd i guide-troppen også. Man kan vel si at han ble «head-huntet» for jobben...

Maria Sofia Worsøe

(Bilde av Maria)

(Tekst om Maria)

Tiril Moe Bekken

(Bilde av Tiril)

(Tekst om Tiril)

Michael Ferrari

(Bilde av Michael)

(Tekst om Michael)

Frida Hjortdal

(Bilde av Frida)

(Bilde av Frida)

Marie Loktu

(Bilde av Marie)

(Tekst om Marie)

Sist oppdatert 22.04.2020 kl. 18:07

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn