Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Anne Margrethe 

bilde

Anne Ma har vært rundt hester siden fødselen av. Hennes mor og far kjøpte den første hesten til familien året før hun ble født, og etter dette ballet det på seg og det ble etter hvert mange hester.
Anne Ma's far hadde på det meste 60 hester, da han drev rideferie fra Hjerkinn Fjellstue i tilsammen 10 år på 1980- og tidlig 1990-tallet. Deretter var det 5 år med drift fra Furuhaugli Turisthytter, der Anne Ma hadde hovedansvaret de to siste driftsåra. Siden har det blitt mange timer med hest: Nesten et år med praksis på Island, agronomutdannelse, utallige ridekurskurs Feif-Level 2/ A -instruktørkurs på Islandshest.

Morten

bilde

Morten har holdt på med islandshester siden ungdomstida. Da han ble kjæreste med Anne Ma som 15-åring måtte han bytte ut mopeden med hest. På kort tid har han tilegnet seg mye kunnskap og fått stor erfaring i faget. Morten har i de siste åra deltatt på mange kurs, og han har tatt utdannelse som B-instruktør på islandshest på Starum, i tillegg til at han arbeider som sensor i hestefaget. Han er en altmuligmann, som er vaktmester, skor hester og har stålkontroll på å finne vei i fjellet. Morten er også en fjellets mann, og liker særlig å dra på overnattingsturer i fjellet. Han elsker jakt, fiske og uteliv både sommer og vinter - han har til og med lært seg å skyte pil og bue fra hesten!

Ingrid

Ingrid har vært lærling hos oss i 2 år.
Har nå bestått fagbrev meget godt 

Hun har kommet fort inn i familien og vi trives med å ha henne her.
Hun er alltid blid og hjelpsom og har et godt lag med hestene.

I vinter så jobber hun her med temming og trening av hestene.
Hun har også egen hest som skal bli konkurransehest.

Hun er en ansvarsbevisst guide og flink med folk.

 Åse

Åse har vært her i 8 år nå, både i jobb og som lærlig.

Hun gjennomførte lærlingeperioden med glans og fikk fagbrev.

Hun har stor kontroll på alt som skjer og full oversikt over hester og gjester.
Det er med glede å se hvor voksen og fin jente hun har blitt. Hun er aktiv med friluftsliv og liker alle slags dyr.

 

Linn 

Linn er fantastisk blid og trivelig, med mye fart og krutt.
Hun har vært her i mange år nå og begynner å kjenne til de fleste kriker og kroker i fjellet, men vet fortsatt ikke forskjellen på høyre og venstre... Ikke så farlig når man vet hvor man er!

Linn eier en araberhoppe som hun har hatt siden den var føll. Hest, idrett og hund er livet for denne jenta, som sjelden sitter stille.

Linn jobber til daglig som lærer og vi er veldig glade og takknemmelig for at hun tilbringer noen av ferieukene sin her hos oss:

Oda 

bilde

Oda og Timbur

Oda kom hit først i to år som gjest, men begynte å jobbe her i 2011 og har etter det blitt et tilskudd til "familien". Hun er ei blid og trivelig jente, med et godt lag med både folk og hester. Oda har selv vokst opp i en familie med mange islandshester, og er godt vant med dyr. Hun er fra skogene i Sokna, men liker fjellet veldig godt - det virker som om hun har en liten «skap-fjellbonde» i seg. Hun har studert friluftsliv, og liker teltlivet og alt det det innebærer. Oda tar alle utfordringer på strak arm og er ei tøff jente, med et smil på lur i de fleste anledninger. Hun jobber til vanlig som politi.

Lotte

 

Lotte er ei snill og trivelig jente som kan mye om mangt!! Hun er utdannet døvetolk og har vært i forsvaret i hundtjenesten.

Hun har fagbrev med hest og lang erfaring med hest.

Lotte er hjelpsom og tålmodig. Et kjempefint tilskudd til Kvistli-familien. 

Hedda 

Hedda er både ei hundejente og hestejente. Hun driver aktivt med kjørehunder og satser i år på å delta på de stor løpene med eget spann som hun trener og steller til daglig. Hun har ridd i mye av sitt liv og er like flink med hest som hund. Hedda har ikke jobbet her lenge, men hun kom fort inn i jobben og vi trives veldig bra i hennes selskap.

Kristin 

bilde

Kristin er fra Bærum, og er ei omgjengelig og trivelig jente som koser seg når hun kan være rundt hester og ha litt skitt på hendene...kanskje ikke en typisk Bærumsjente? Hun er glad og trivelig, med en lun og fin humor. Hun er også en super guide. Hun var på Island og jobbet med turistridning en liten stund for noen år siden, og kom til Kvistli for første gang for å få litt erfaring innen temming av hest. Dette var vinterstid, men til slutt fikk vi overtalt henne til å komme på sommeren også. Kristin hadde sin første sommer her hos oss i 2015, og vi er glade for å ha henne i "familien".

Kristin er heller ikke her så ofte, nå som hun er ferdig med utdanning og har fått seg jobb, men det er alltid hyggelig når hun jobber.

Erlend 

bilde

Erlend er født og oppvokst i Asker, og har siden han var liten feriert i Einunndalen på setra som familien har der. Han har gått på rideskole siden han var liten og er en dyktig rytter.
Erlend er en hyggelig og omgjengelig mann med en herlig latter og alltid et smil på lur. Han jobbet her første sommeren i 2014 Man kan vel si at han ble «head-huntet» for jobben...
Nå er Erlend kun innom i korte perioder siden han har fått fast jopp og har blitt "voksen". Han har også vært bagler i birkebeinerspelet.

Julie

 

Julie er ei supersøt jente som er flink med hest og folk.

Hun har hatt egen hest i mange år.

Julie er voksen og ansvarsfull for alderen, alltid blid og imøtekommende.
Vi er veldig glad for at vi har Julie i familien vår :-)

Hun har full kontroll på det som har med hestene å gjøre og er ikke verst på kjøkkenet ;-)

Marie

Marie er ei turglad og aktiv dame, Hun har hatt hest både som hobby og jobb i mye av sitt liv. Hun jobber til daglig i barnehage og har et godt lag med barn, mulig det er for at hun er så barnslig selv :-)
Marie er stødig som et fjell, og effektiv i alt hun gjør.

Vi er så glade for at hun tar med seg datteren Madikken hver sommer og er å hjelper oss.

Frida 

Tromsøværingen Frida er ei  hestejente som har hatt egene hester i mange år. Hun har vært aktiv i islandshestmiljøet og ridd konkurranser. Hun har en lun og fin humor og er akkurat passe rar til at vi noen ganger lurer på om hun mener ting seriøst eller lurer oss.. Denne jenta er flink med hest, nordnorsk i sin væremåte og en artig og livlig jente. Studerer for tiden til å bli lege.

Phi

Phi er vår alles tante Sophie!!
Hun er pensjonert og har ingen fritid.
Hun bruker dagene med hundene sine både sommer og vinter, kjører hundeslede med kelpier,  gjeter sauer om sommeren og er guide her hos oss når det behøvs. Og det behøvs nesten hele tiden . 

Phi er godt utdannet innen hest og har drevet gård i det meste av sitt liv, og hun er en allsidig og livlig dame som er et forbilde for oss alle. 

Sist oppdatert 09.12.2022 kl. 13:13

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn